Fjernaflæste vandmålere og mulighed for adgang til App

Brugervejledning til din nye elektroniske vandmåler kan findes ved at klikke her ...

Alle vandmålere er skiftet til nye elektroniske og fjernaflæselige målere. I skal derfor ikke længere selv foretage aflæsning og indberetning af forbrug ved årsskiftet.

Vi har sat små antenner op i fællesantennemasten, som kan aflæse de fleste vandmålere i selve Grejs by. Det vil være mulligt at få adgang til en App, hvor man selv kan følge sit vandforbrug løbende samt få rapporter og alarmer på email og SMS. Kontakt Steen Schelle Jensen fra vandværket, hvis du har interesse i at få adgang.

De nye målere registrerer om der er en lækage eller et brud i din installation. Hvis sådanne opdages i forbindelse med vores aflæsning af din måler, skal vi nok være flinke til at kontakte jer. Vi har allerede en god håndfuld eksempler på at de nye vandmålere med fjernaflæsning her medvirket til at opdage utætheder og fejl hos nogle af jer forbrugere. Med husk at det stadig er dit eget ansvar jævnligt at kontrollere dit vandforbrug.

Kontakt bestyrelsen hvis du har spørgsmål til din nye målere.

 

Grejs Vandværk | Grejsvej 10 | 7100 Vejle | +45 61727374 | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | Kontakt