Fjernaflæsning

Alle vandmålere er skiftet til nye elektroniske og fjernaflæselige målere. Vandværket foretager selv aflæsningen og du skal som forbruger ikke gøre noget selv. Selvom vandværket aflæser din måler, er det dog stadig dit eget ansvar at kontrollere dit vandforbrug løbende. 

Vejledning til vandmålerne kan findes ved at klikke her ...

Størstedelen af vandmålerne aflæses automatisk via små antenner i fællesantennemasten på Spejderpladsen. De resterende aflæses ved at vi kører rundt med en antenne på taget af bilen, når årsaflæsningen skal foretages.

Målerne registrerer hvis der er en lækage efter måleren og sender det sammen med aflæsningen. Vi skal nok være flinke til at informere jer, hvis vi registrerer noget unormalt på din vandmåler. Men husk igen at det er dit ansvar at kontrollere løbende. Det er endvidere muligt for vandværket at udlæse en detaljeret log over vandforbruget 460 dage tilbage hvis nødvendigt.

 Der er muligt at få en vanddisplay der løbende viser vandforbruget på en sjov og illustrativ måde. Kontakt vandværket hvis du er interesseret.

Der er arbejdes på ligeledes på at give give adgang til vandforbruget i en app. Den løsning er dog ikke klar endnu

 

Grejs Vandværk | Grejsvej 10 | 7100 Vejle | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | Kontakt